Top 15 Julefilmer

Jul og advent er tiden for å samle seg foran TVen med de man er glad i. Julefilmer er en stor del av julen for meg, og akkurat som alt annet som omhandler julen, elsker jeg også julefilmer. Vi har alle våre favoritter. Vi har alle våre "Ingen jul uten"-filmer, og her er en liste over mine top 15 julefilmer ♥

1. Polarekspressen  // 2. Annie Claus is coming to town // 3. Snowglobe

4. Elf  // 5. The Christmas Hope // 6. Julenissen, Julenissen 2 og Julenissen 3

7. Jack Frost // 8. The Christmas Shoes  // 9. Love Actually 

10. The Holiday  // 11. Anywhere but home // 12. Noel

13. Farewell Mr Kringle // 14. Single Santa seeks mrs Claus // 15. Historien om Julenissen 

Ahh, jeg får julestemning bare av å se covrene! Dette er altså noen av mine favorittfilmer og jeg gleder meg til å kose meg med disse i ukene som kommer. 

Etter at jeg lagde denne listen har jeg også fått en ny favoritt på listen. Og siden jeg ikke gidder å endre hele innlegget, men filmen helt klart fortjener en plass på listen må jeg bare legge den til her på slutten. Denne filmen er Fred Claus. Jeg hadde ikke sett den før, men så den nettopp, og det er virkelig en film dere burde se i løpet av julen. Det var en kjempefin og morsom film, og gir deg garantert julestemning!

Hvilke julefilmer er dine favoritter? ♥

 

Mine tv-favoritter

Tv-serier er noe jeg tror de fleste av oss ser på og vi har vel alle våre favoritter. Siden dette er noe som interesserer de fleste, så tenkte jeg å dele mine 5 favorittserier med dere.

1. One Tree Hill. One Tree Hill er desidert den beste serien jeg vet om. Det er den første serien jeg begynte å se på og jeg har faktisk ikke tall på hvor mange ganger jeg har sett alle sesongene. Like spennende, morsomt, trist og ikke minst bra hver eneste gang. All time favorite! Med denne serien har jeg delt både glede, sinne, latter, redsel, spenning og en haug med tårer. 

2. Frustrerte fruer. Dette er også en utrolig bra serie som jeg har sett ferdig både 2 og 3 ganger, i tillegg til at jeg følger med nå og da når det blir sendt på TVen. Mye drama, mye kjærlighet, mye vennskap, mye moro og ikke minst mange bra scener. 

3. Grey's Anatomy. Det er ingen tvil om at denne serien fortjener en plass på denne listen. Man blir så knyttet til karakterene og man blir så inntrukket i livene demmes. Mange tror at hele serien foregår på et sykehus og at det er alt serien handler om, men det er så mye mer bak. Har du vurdert å sjekke ut denne serien men er i tvil så syns jeg virkelig du burde gi den en sjangse. Jeg lover, den er fantastisk. 

4. Bones. Denne skiller seg kanskje litt mer ut iforhold til de over. Dette er ingen typisk "jenteserie" men fortsatt en utrolig bra serie. Det eneste negative er at den kan være en liiiten smule ekkel til tider, og jeg har en tendens til å alltid sette den på når jeg jeg spiser eller skal til å spise, dette uten å tenke meg om, og jeg angrer som regel ganske fort på det valget. Hahah! I tillegg til å være en veldig spennende serie er det også veldig mye kjærlighet og glede i den, noe som gjør at den passer meg utmerket. Jeg elsker serier hvor det er par som man merker at er meant to be fra første stund, og dette er noe som virkelig fanger min interesse når jeg ser nye serier (og filmer for den saks skyld). 


5. The Fosters. Denne serien handler rett og slett om samholdet og kjærligheten du finner innenfor en familie. Både den familien du blir født inn i, og den du velger selv. Dette er rett og slett en utrolig fin serie! Den er spennende, og den handler om det å være ungdom med alt dramaet som følger med der. I tillegg får man et innblikk i hvordan "foster-systemet" fungerer. Jeg tror kanskje at det er litt verre i USA enn det er her i Norge, men det gir fortsatt sterke inntrykk. Serien er virkelig verdt å sjekke ut!Dette er altså 5 av mine favorittserier. Life Unexpected er også en fin serie synes jeg, og den minner litt om The Fosters i noen settinger. Det som er så dumt er at det ble bare laget 2 sesonger av den før den ble "tatt av skjermen". Jeg ble ganske skuffet når jeg fant ut det, for jeg kunne gjerne sett et par sesonger til. Jeg har også begynt å se The Walking dead, men der ga jeg opp ganske fort. Jeg er nok mer den "girly" typen når det kommer til serier. Hahah. Jeg begynte også på Prison Break her for noen måneder siden, og jeg skal ikke lyve, det var en ekstremt spennende serie. Men når jeg kom til sesong 3 gadd jeg rett og slett ikke mer. Jeg følte de drepte absolutt alle i serien, og til slutt gikk det så langt at jeg rett og slett ble kjempeirritert og ganske enkelt la den serien bort. Hahah! 

Hva er din favorittserie? Eller har du kanskje flere? 

Les mer i arkivet » November 2015 » September 2015
hits