The most wonderful time of the year

♥ Vinter, snø, advent, kakao, julefilmer, cosy socks, julegaver, store deilige gensere, pepperkaker, krumkaker, serinakaker og alle mulige andre julekaker, julemusikk, mandariner, lys, gløgg, juletrær, julebrus, pledd, adventskalender, julegaveshopping, julegavepakking, tid med familien, julemat, JUL ♥


// Weheartit

~ 6 dager til første søndag i advent, 8 dager til 1. desember, 31 dager til julaften ~

Welcome back, Autumn

Sola har forlatt oss, regnet er her, det er noen grader kaldere i luften og bladene er i ferd med å forlate trærne sine; høsten er her!

Selv om vi går mot kaldere tider nå, og tro meg: kulde er noe av det verste jeg vet om, så må jeg si at jeg gleder meg til denne høsten. Høsten er den fineste årstiden vi har synes jeg, og jeg elsker og gå turer i skogen og knipse bilder av all den flotte, fargerike naturen. Det er virkelig noe spesielt ved å se hvordan alt forandrer seg når det blir høst. Også er det jo dette ved å sitte inne med pleddet rundt seg, med en kopp kakao og film på skjermen. Eller kanskje en god bok i hendene. Gjerne med litt regn som plasker mot vinduene. Er ikke det koselig, eller? Det synes iallefall jeg! Nei dere, høsten er en herlig tid. Selv om jeg til tider skulle ønske det var sommer hele året, heheh!

Les mer i arkivet » November 2015 » September 2015
hits