Morning bliss

God morgen! 

Frokosten er inntatt, og nå sitter jeg i godstolen med to pledd rundt meg med Frustrerte Fruer på tv-skjermen. Sånn har flesteparten av morgenene mine sett ut de siste ukene. I tillegg til FF på TVen og PCen på fanget sitter jeg med julemusikk på ørene (hehe). Det er vel for mange ikke innafor i det hele tatt såpass tidlig, men jeg har faktisk vært ganske flink i år og holdt meg ganske mye  lenger uten julemusikk enn jeg vanligvis pleier. Jeg bruker som regel å starte allerede i oktober, hahha! Dessuten så har det kommet et lite snødryss her, så da bare klarer jeg ikke holde meg unna. Ahh, jeg elsker jula! Jeg lover dere, det finnes ikke noen som elsker jula mer enn meg. Har en liten følelse av at bloggen vil bestå veldig mye av jul fremover, hahah! Hva er deres planer for dagen? 

Autumn's a mellow time

Søndager ass... Dette elsk-hat forholdet tar aldri slutt. 

Jenny har akkurat forlatt meg etter å ha tilbragt helga si her.Vi har hatt det kjempekoselig i hverandres selskap, selv om mesteparten av tiden har gått til å ligge i senga med hver sin pc med The Fosters på skjermen. Jeg begynte å se denne serien for noen dager siden, og jeg syntes den var så bra, så da måtte jeg selvfølgelig beordre Jenny til å begynne å se den også, sånn at jeg hadde noen jeg kunne diskutere alt som skjer med. Det funket ikke så bra siden jeg er mange episoder fremfor henne, og når det skjer ting klarer jeg jo ikke holde entusiasmen tilbake. Hahah! 

Igår tok vi oss også en to timers gåtur med kameraene våre. Høsten er jo den ultimate årstiden for oss fotografer, og jeg virkelig elsker å fotografere alle disse nydelige høstmotivene. Også er det jo så herlig å gå i skogen omringet av fargerike busker mens bladene faller ned rundt deg! 

Bortsett fra det, så tok vi oss en tur ut igår. Vi hadde det kjempegøy, møtte masse herlige nye folk, og jeg spilte beerpong for første gang. Jeg må bare helt ærlig si at jeg var helt sykt flink i det spillet! Hahah! Tror jeg tapte en gang av alle rundene. Det kan kanskje ha noe å si hvem jeg var på lag med da, eheh,  men jeg traff faktisk koppene ganske mange ganger. Og jeg ble selvfølgelig like (litt i overkant) gira hver gang jeg traff, hahah! Utrolig gøy var det iallefall! 

Nå skal jeg se om jeg får laget meg noe mat, for kroppen min trenger noe ordentlig mat nå kjenner jeg. Ha en fin søndag videre!

Sweet 18

Idag dere... Idag har MIN bestevenninne BURSDAG! Og hun fortjener selvfølgelig gratulasjon både på melding, facebook, instragram, bloggen og irl.  Endelig er siste i "gjengen" 18, og i kveld skal det feires! Åh, som jeg gleder meg til å tilbringe kvelden med denne jenta og en del andre herlige folk. 

Fatima og jeg har kjent hverandre i, hva blir det? 13 år tror jeg. 13 av mine 18 leveår har hun vært en del av livet mitt. Det er faktisk 72% av livet mitt det. Vi har gått på fire forskjellig skoler sammen, og har alltid vært "uatskillelige". Vi har flere ganger fått spørsmålet "Hvordan skal dere klare dere når dere en gang faktisk blir nøtt til å skille lag?" og vi har alltid svart at det aldri kommer til å skje. Når vi var ferdig på skolen skulle vi jo flytte sammen, så det skulle ikke bli noe problem. Men nå sitter jeg altså her da, i Tromsø, hvor jeg har min lærlingeplass, mens Fatima har sin i Harstad. Vi gikk fra å bo ca 2,5 km fra hverandre, til å nå bo 236 km fra hverandre. Men vi klarer oss vi. Selv om hun som regel jobber i helgene, når jeg har fri, og hun har fri når jeg jobber. Vi har jo telefoner, og skype, og snapchat, og facebook og ja... HVA skulle vi gjort uten teknologien?! Heheh! Dessuten så er Fatima allerede hjemme på Senja, og så fort jeg er ferdig på jobb setter jeg kursen hjem, så nå er vi klar for tidenes feiring ikveld! 

Jeg er så glad for at jeg har denne jenta (eller skal jeg si dama, siden hun tross alt er voksen nå, heheh) i livet mitt, og jeg vet faktisk ikke hva jeg skulle gjort uten henne. Vi har gjort så mye sykt sammen opp i gjennom årene, og jeg er sikker på at mere sykt blir det. Takk for at du er den du er og takk for at du er MIN bestevenn. ♥ Men nå folkens, nå synes jeg dere alle skal ta dere 1 min. til å gratulere denne fantastiske herlige jenta. For det fortjener hun!

Gratulerer så mye med dagen, Fatima ♥♥♥ Håper dagen blir like rar, artig, kul, fantastisk og perfekt som deg. Love you to the moon and back  ♥

Les mer i arkivet » November 2015 » September 2015
hits