10 random facts about me

Dette var vanskeligere enn jeg hadde forventet at det skulle være. "Kom på 10 tilfeldige fakta om deg selv" - hvor vanskelig kan det være liksom? Vanskeligere enn dere skulle trodd, hahah! 

1. Jeg liker ikke tomat. Det er en av de ekleste grønnsakene jeg vet om (sett bort ifra mais, æsj). Ketchup derimot elsker jeg! Ikke såpass mye at jeg kan spise det på grøt (det hørte jeg nemlig noen gjorde igår, omfg) men jeg bruker det på det meste. 

2. Jeg har sykt dårlig fantasi, og er ikke veldig kreativ av meg. Det sier seg vel egentlig selv når jeg sliter med å komme på fakta om meg selv. Hahah... 

3. Jeg elsker katter! Katter er LIVET og jeg tror faktisk ikke jeg kunne levd uten katter rundt meg. Selv har jeg en katt, hun er babyen min og betyr alt for meg, mens familien har en katt. Bella (familiekatten) har vi hatt i 2-3 år(?) jeg er litt usikker faktisk. Mens Lille My (min baby) er datteren til Bella, og hun ble født 18. mai 2014. Disse to skapningene er faktisk livet mitt! Åhh, katter <3<3<3 #CrazyCatlady

4. Jeg er 1 meter, 57 cm og 8 mm HØY. 

5. Jeg elsker å kjøre bil. Eller, jeg elsker å sitte på. Har aldri kjørt en bil før.  Lange bilturer er så avslappende og deilig. Så fremst jeg har musikk på ørene da selvsagt. Jeg slipper liksom å ha dårlig samvittighet for at jeg ikke gjør noe mer produktivt og da klarer jeg slappe 100% av. Deilig! Når jeg var mindre derimot hatet jeg å kjøre lange bilturer, jeg ble alltid bilsyk og kunne ikke kjøre lenger enn en halvtime uten å spy. 

6. Når jeg finner serier jeg liker blir jeg som regel alt for knyttet til personene som er med. Et eksempel er Greys Anatomy. Håper ikke noen av dere nettopp har begynt på serien eller noe og dette spoiler, men når Mark døde - Jeg var knust. Jeg var seriøst ødelagt. Jeg grein og grein og grein. Ikke bare når han døde, men i flere episoder etterpå. Jeg tenkte på det hele tiden, selv når jeg ikke så på serien. Jeg husker jeg satt på bussen påtur til skolen dagen etter jeg hadde sett episoden, og kom til å tenke på det, og var såå nær ved å begynne å grine. Hahah! Når jeg tenker på det i ettertid så virker det selvfølgelig ekstremt teit, men det var akkurat som om han var et familiemedlem eller noe som hadde dødd. Dette er dog det mest ekstreme tilfellet mitt, bare sånn at det er sagt. Men helt klart ikke enste gangen jeg har grine pga. karakterer som har dødd. 

7. Dette kommer nok ikke som et sjokk for så mange av dere men: JEG ELSKER JULA! Jeg elsker alt som har med julen og gjøre, og det finnes ikke en bedre tid! 24. desember er helt klart den beste dagen i året! 

8. Jeg har farget håret mitt utallige ganger. Jeg farget håret mitt første gang når jeg var rundt 11-12 år tror jeg og jeg har siden da ikke hatt min naturlige farge på håret. Jeg er egentlig naturlig blond (mørkeblond vel og merke) og det er noe veldig få faktisk vet, haha! 

9. Jeg går nesten alltid med ulike sokker på meg. Jeg er overbevist om at vaskemaskin faktisk spiser sokker, og gjerne bare den ene av paret, og lar den andre være. Mamma mener det er jeg selv som roter de bort, men det er altså ikke tilfellet. 

10. Jeg er egentlig sykt kresen når det kommer til mat. "Du liker jo ingenting" og "Er ikke du kokk da? Kokker må jo like alt" er setninger jeg har hørt litt for mange ganger. Hahah! 

Det er fredag! God helg til dere ♥

Every leaf is a flower

"Autumn is a second spring, when every leaf is a flower"

My latest instamoments

Instagram dere! Jeg bare elsker denne appen! Jeg er veldig glad i å både ta og redigere bilder, og mange av bildene jeg tar havner på instagram. Og det er jo ikke noe som er så gøy som å få positive tilbakemeldinger på bildene man tar. Jeg har så mange herlige følgere på instagram som både liker og kommenterer bildene jeg legger ut, og jeg setter så utrolig stor pris på hver eneste en av dem! 

Om dere har lyst til se flere bilder enn de som havner på bloggen, så er dere hjertelig velkomne til å følge meg på @PHOTOBYCATHRINE. Hva heter du på instagram?


Les mer i arkivet » November 2015 » September 2015
hits