Covered in snowiPhone sunset

FOTO: Mountains on fire

Det er mandag og det REGNER ute. Aner dere hvor trist det gjør meg? Det er meldt regn både på torsdag og fredag og vet dere hva det betyr? Ha det bra snø. Jeg kan allerede se snøen sakte med sikkert forsvinne. Altså unnskyld meg, men jeg trodde det var vinter nå? Vi er snart i desember, tross alt. Jaja, håper bare graderne faller de neste dagene og regnet blir gjort om til snø igjen.

Og nå når jeg leste igjennom det jeg har skrevet innså jeg akkurat at det ikke er mandag idag, men tirsdag. Hahah! Dagene går visst helt i surr for meg. Ha en fin TIRSDAG, folkens! 

Winter Wonderland

Idag var det så nydelig ute når jeg sto opp, og siden vi ikke har så mange timer med dagslys her i nord i disse tider, så da var det rett ut med kameraet. Her har vi nemlig ingen tid å miste. Åh, som jeg elsker vinteren til tider! 

Craving winter

Åh, som jeg lengter etter vinter, snø og jul nå! Vanligvis er jeg ikke noen fan av snø og kulde, men når det nærmer seg jul merker jeg at jeg virkelig trenger snø. Jeg gleder meg sååå mye til jula, men julestemningen uteblir så lenge snøen uteblir. Greit nok, det er fortsatt over en måned til julaften, men for meg er hele desember jul. Og desember er virkelig den beste måneden i året. Åh, jeg elsker jula! Og dere? Det er bare 2 uker, jeg gjentar, 2 UKER til 1. desember! Jeg klarer ikke helt tro det selv. Det var nettopp jul, og da føltes det ut som om det nettopp hadde vært jul. Tiden går så himla fort og jeg skjønner rett og slett ikke hvor det blir av den. Og jo eldre man blir, jo fortere går den sies det. Nei... Skal det fortsette sånn her så sitter jeg på gamlehjem før jeg vet ordet av det. 

Så, er dere like stor fan av juletiden som det jeg er? Og er dere så heldige å ha fått snø "allerede"? 

Instalately

FOTO: Let's hold on to the summer

Da var jeg tilbake i Tromsø etter en super helg hjemme på Senja ♥ Vi hadde en kjempefin feiring av Fatima på fredag, og igår gikk hele dagen til max avslapning sammen med familien. Nå skal jeg bare få på plass alt jeg har tatt med meg hjemmefra, så blir det vel netflix resten av kvelden tenker jeg.

Ha en fin kveld videre!  

 

A cat's eyes

"A cat's eyes are windows enabling us to see into another world"

Les mer i arkivet » November 2015 » September 2015
hits